Hyvinvointia

keholle ja mielelle

Varaa aika energiahoitoon

Mitä energiahoidossa tapahtuu

Energiahoitaja hoitaa energian hoidettavaan mm. hermostoa pitkin pitämällä käsiä kehon eri alueilla tai pitämällä käsiä kehon ulkopuolella. Hermostoa pitkin energia saadaan helposti kehon syviin lihaksiin, jolloin esimerkiksi asentovirheitä voidaan korjata.
 

Monilla ihmisillä on erilaisia virheasentoja kehossa. Asentovirheet johtuvat pääsääntöisesti syvien lihasten jännitystilasta, jonka syntymiseen on monia eri syitä. Energiahoidossa energia pääsee näihin syviin lihaksiin hermostoa pitkin rentouttaen ne, jolloin asentovirhe tasapainottuu ja sitä kautta korjaantuu sekä kiputaso pienenee

 

Energiahoito voidaan aloittaa käymällä läpi kehon mahdolliset asentovirheet, jonka jälkeen niitä tasapainotetaan energialla. Tämä rentouttaa kehoa ja purkaa siellä olleita jännitystiloja. Energiahoito voidaan myös aloittaa keskittyen johonkin tiettyyn ongelmaan/tuntemukseen fyysisellä tasolla, energeettisellä tasolla, tunne/ajatustasolla tai henkisellä tasolla. 

Suosittelen määrittelemään ongelmasi/tuntemuksesti mahdollisimman tarkasti joko aikaa varaessasi tai hoidon alussa, jotta pääsen heti purkamaan ja hoitamaan oikeaa tasoa. Jos kuitenkin sinulla ei ole erityistä ongelmaa/tuntemusta, tällöin aloitan hoidon kokonaisvaltaisesti kaikille tasoille.