Hyvinvointia

keholle ja mielelle

Varaa aika Hoitopiste Olorentoon

Mitä energiahoito on

Energiahoito itsessään on laaja käsite. Energiahoidoksi voidaan laskea hyvin monia eri hoitomuotoja sen perusteella minkä toimintamekanismin kautta hoito vaikuttaa. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Energiahoito tukee kehon omaa, luontaista toimintaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoito vapauttaa kehosta erittäin tehokkaasti stressiä ja näin helpottaa stressiperäisiä ongelmia. Ihmisen kehossa on valtavasti omia paranemismekanismeja, joita saadaan aktivoitua energiahoidon avulla. Hoito vaikuttaa ihmisen energiajärjestelmän kautta pääasiassa hermostoon ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Muutamia tunnettuja energiahoitomuotoja ovat mm: Reiki, Quantum Touch, Pranic Healing, Healing Touch. Energiahoidoksi voidaan laskea myös esim. homeopatia, sillä sen vaikutus ei perustu kemialliseen vaikutukseen kuten lääkkeillä, vaan sillä vaikutetaan ihmiseen energiajärjestelmän kautta. Energiahoidossa ei käytetä fyysistä voimaa tai niksautella, vaan otteet ovat hyvin pehmeät.